Disclaimer over Affiliate Revenue

Jack de Leeuw

Je deze link uitschakelen via je adblocker. Houd er echter rekening mee dat uw aankoop niet is gekoppeld aan de productbeoordeling en dat we geen enkele aansprakelijkheid kunnen aanvaarden voor een productbeoordeling.

Reviewers zeggen: Je niet winnen van de nauwkeurigheid van deze kruisboog voor wat het is, een goede prijs, gemakkelijk te maken en te schieten. Als je een jager en een kruisboog is alles wat je hebt dan gaan met het." - Robert, "Ik was onder de indruk van deze kruisboog. Het was net zo nauwkeurig als de pijlen die ik gebruikte om te schieten als een jager." - Jason, "Dit product is een geweldige koopje op $ 15,00. Ik heb ontdekt dat mijn herten zijn zeer goed gevuld, en dit product biedt de beste balans van beide." - Tom, "Ik kocht de Crossbow Arrow. Ik hou van het feit dat het verstelbaar is. Het is zeer licht, maar toch sterk genoeg voor de meeste jachtsituaties.

Affiliate links werken niet. Ze zijn niet een manier om geld te verdienen op enigerlei wijze. Het is een manier voor ons om te linken naar producten en diensten die erg belangrijk zijn voor ons op onze website. Dit betekent dat zelfs als we geen verkoop doen via onze link, dat niet betekent dat we niet profiteren van de aankoop. Ik moet toegeven dat dit een beetje een ego ding. We hebben een heleboel producten die we niet verkopen op onze website en dus als we een affiliate verkoop, het maakt een zekere mate van zin om te proberen om mensen te klikken op het. Maar ik denk dat wat ik probeer te zeggen is dat ik denk niet dat er een voordeel aan affiliate marketing. Er kan in bepaalde industrieën, maar ik denk dat het een stuk moeilijker dan het lijkt.