Heb ik kruisbogen nodig?

Jack de Leeuw

№. Maar je hebt ook kruisbogen nodig voor zelfverdediging of jacht of iets dergelijks. Dus je hebt een kruisboog nodig voor zelfverdediging, en dan een kruisboog om te jagen. En de reden is dat je in een echt gevecht zitten waar je in een situatie zit waarin je zoiets als een kruisboog moet gebruiken om je leven te redden.

En ik denk dat dat belangrijk is. Dat het gaat over het gebruik van iets wat je hebt en weet hoe te gebruiken om jezelf te redden. Je moet het alleen hebben om te beginnen. Als u een kruisboog in de toekomst moet kopen, u hen in uw lokale kanonopslag of online kopen. Dus dit gaat over wennen aan schieten. Er zijn verschillende soorten kruisbogen. Er zijn veel verschillende manieren waarop je een kruisboog schieten. De meest elementaire manier is om in een positie waar je houden een kruisboog en schieten. Om dit te doen, moet je een doel hebben. De kruisboog die ik gebruik is 12,5 mm lang en 25 mm breed. De kruisboog is ongeveer 20 cm lang, ongeveer 7 cm breed en 10 cm lang. Het doel is 20 cm breed. Het is een wit vierkant met een zwarte rand. Het doel is om je doel te schieten. Dat is alles wat het is: een doelwit om te schieten. Ik wil schieten met de kruisboog met de linkerhand. Ik leg de kruisboog op mijn linkerhand met de grip in de juiste hoek. Ik haal de trekker over met mijn rechterhand. Dat is mijn greep. Ik zal praten over hoe ik schiet als ik hier klaar ben. Ik gebruik dezelfde methode voor het fotograferen van de kruisboog als ik gebruikt om het pistool te schieten in de jaren 90. De grip die ik gebruik is de "Dove" grip. Het heeft een heel mooi voordeel: ik kan de kruisboog recht terug schieten zonder slop. In mijn andere pistool, was het een dubbele actie revolver. Het wapen was een dubbele actie revolver. Ik heb veel wapens geschoten in de jaren 90. Ik gebruikte twee of drie pistolen, een paar shotguns, en natuurlijk veel kruisbogen. Overweeg ook een Verduisterend Tent testrapport. Tegenwoordig draag ik mijn "Dove" grip met me mee. Je hebt misschien gehoord over de Dove grip, waarvan ik denk dat is de belangrijkste functie voor een effectieve schieten kruisboog. In het vorige artikel zei ik dat er 2 manieren van schieten kruisbogen. Men is met behulp van een bovenhandse greep en men is met behulp van een linkerhand greep en dit artikel zal praten over hen. De linkerhand grip is een goede zaak om direct te krijgen na een paar maanden van de praktijk. Het helpt u te voorkomen dat slippen en helpt u ook uw grip strak, dat is belangrijk bij kruisboog schieten. Wat zijn de beste kruisbogen voor mij? Ik denk dat het ook zeer nuttig bij het gebruik van het pistool grip. Het is veel beter om de hand die het doel zal raken zo strak mogelijk op het doel, want het zal gemakkelijker zijn om de kruisboog te controleren terwijl u vuren. Echter, de bovenhandse grip is beter dan het pistool grip in de meeste situaties, dus ik zal het gebruiken. Blijf het kruisboog experience report bekijken. Wanneer u beide grepen hebt gebruikt, zult u zien waarom het goed is voor uw kruisboog. Dus in het volgende hoofdstuk, zal ik je laten zien hoe je de kruisboog goed vastpakt.

2. De Handgrepen

Bij het gebruik van een pistool greep op een kruisboog, moet u altijd ervoor zorgen dat de hand die is gericht is recht voor de trigger guard.