Hoeveel verschillende kruisbogen bestaan er?

Jack de Leeuw

"Hoe meer hoe beter!" En aangezien ik niet een voor marketing, voeg ik ook toe: "Als je wilt weten, moet je kijken naar de site van de fabrikant", dat is vrij eenvoudig. Ik zal u nu een lijst geven van de beste kruisbogen die ik in actie heb gezien.

#1: Mamba (A) kruisboog

(klik op afbeelding om te vergroten) Mamba is mijn allereerste kruisboog aankoop. In tegenstelling tot Telescoop Fortnite kan dit merkbaar effectiever zijn. Ik had alleen gezien Mamba's marketing materiaal voordat de kruisboog werd ter beschikking gesteld voor verkoop. Het marketingmateriaal was erg vaag en op sommige plaatsen zelfs misleidend. Maar ik wist al dat ik op de juiste plaats was en wat ik nodig had, dus besloot ik het meteen te kopen.

Wat ik echt leuk vond aan Mamba is de eenvoud. Toen de kruisboog voor het eerst werd geïntroduceerd, las ik alle literatuur en bekeken video's om erachter te komen hoe het te gebruiken. Ik kocht een omdat het leek eenvoudig en ik kon veroorloven. Het was eenvoudig, makkelijk te gebruiken, en veilig. Mamba heeft ook een paar leuke functies die het aantrekkelijker maken. Het komt in een van de twee kleuren en een lange handgreep. Een van de nadelen van de Mamba is dat het zwaar is en het vouwt niet om in je rugzak te passen. Maar toch, het is geen slecht pistool te hebben. Het is maar een kruisboog. Ik hou gewoon van de manier waarop het een bal schiet. Het is ook een grote waarde voor het geld en je andere modellen met dezelfde ballistiek. Als u een probleem hebt met het vinden van een kruisboog voor een goede prijs, bekijk dan de Mamba. De "Mamba" in het Nederlands is een "Magma". Wat is de beste online winkel voor kruisbogen? De ballistiek van de Mamba is heel anders dan andere kruisbogen, vooral de DSA. Dus het is zeker sterker dan kruisboog. Dit model heeft een lager vuurpunt. Het is zeer nauwkeurig, maar heeft een zeer hoge snelheid van vuur. Als je een fan bent van de DSA, is dit een geweldige manier om je kruisbogen naar een hoger niveau te tillen. Als je voorbereid wilt zijn op de strijd van de kruisbogen, bekijk dan de DSA. De Magma is de enige kruisboog die ik ken die een hoger tarief van vuur schiet, dat is de belangrijkste reden waarom ik het zo leuk vind. Het is ook een van de weinige kruisbogen die een korte afstand heeft. De Magma is gemakkelijk te hanteren en heeft zelfs een korte ijzeren grip die perfect is voor kinderen of mensen met kleine handen. Het is gemaakt in Europa door het bedrijf met dezelfde naam en heeft een gladde houtvoorraad die zorgt voor een lichte, betrouwbare en controleerbare trekker pull.