Moet ik kruisbogen kopen?

Jack de Leeuw

"Natuurlijk." Ik denk dat het een geweldige deal, want je zult in staat zijn om ze te gebruiken thuis of op het bereik. Kruisbogen zijn erg leuk om te schieten! Hier zijn enkele van mijn persoonlijke ervaringen: * Ik was in staat om mijn nieuwe kruisboog schieten in een 1 / 2 uur op mijn lokale bereik 's nachts. Dit maakt dit artikel heel anders dan andere items zoals Trilplaat Te Koop. Dat komt omdat ik een ervaren schutter ben, dus nam ik de tijd om mijn schieten te oefenen. * Toen ik ging voor een test voor een kruisboog cursus, was ik schieten een enkel schot dat hetzelfde gewicht en gewicht capaciteit als de zwaarste kruisboog die ik ooit had geschoten had. Ik had nog nooit een kruisboog afgevuurd, maar ik nam een paar minuten om de basisoperatie te leren, en de kruisboog vuurde mijn schot, maar niet zo goed als het zou kunnen hebben, dus het was een beetje een teleurstelling, maar in ieder geval kreeg ik een goed idee van hoe het voelde om de kruisboog te schieten. * Een vriend van mij van school kreeg een gratis kruisboog te schieten voor zijn zomer project, en het was een geweldige ervaring! Hij heeft het heel goed gedaan en ik dacht dat ik er veel voor had. * Een andere vriend had behoefte aan een kruisboog en vroeg of ik kon helpen. Dus ik ging naar de schietbaan met hem en we schoten allebei. We hadden allebei vergelijkbare resultaten, maar hij deed het veel beter. Hij schoot nauwkeuriger, en hij maakte de kruisboog schieten zoals het hoort. * Mijn vriend van school had ook een gratis kruisboog, en ik dacht dat het zou een goede deal voor ons beiden. Hij vroeg me wat ik ervan vond. Dus ik vertelde hem wat een geweldige ervaring hij had, en we hebben allebei een paar rondes geschoten. Heb ik kruisbogen nodig? Toen kocht hij het, en ik was in staat om hem te vertellen hoe goed hij schoot, en hij vertelde me dat het werkte gewoon geweldig. Het was net zo goed, want de prijs was meer dan ik had verwacht. De prijs was goed, en ik besloot om mee te gaan.

Als je ooit hebt geprobeerd om een kruisboog te schieten zonder een reikwijdte, weet je hoeveel van een big deal dat is. Het oog is een beetje anders, dus de reikwijdte is ook belangrijk. In tegenstelling tot kruisboog kan het hierdoor veel coherenter zijn. Het bereik is belangrijk omdat, wanneer je voor het eerst begint met behulp van een kruisboog, zal het moeilijk zijn om erachter te komen hoe goed je bent geworden in schieten.