Terwijl ik test

Jack de Leeuw

De kruisboog die we hebben geselecteerd is een van de meest populaire, want het is heel eenvoudig, maar ook de meest betaalbare. De Kruisboog is 's werelds meest populaire pistool kruisboog en komt in een aantal soorten. U de naam van een kruisboog in een van deze categorieën zien - we hebben kruisbogen voor bijna elk type pistool. Klik hier om de lijst te bekijken. Voer hieronder je e-mailadres in om meer te weten te komen over de Kruisboog en je aan te melden om op de hoogte te worden gesteld wanneer we een nieuwe winnaar hebben.

Als u meer wilt weten over het ontwerp van de Crossbow, dan u kijken op onze blog posts, vooral deze. Als u liever een Kruisboog koopt, bekijk dan onze catalogus om te zien welke kruisboog bij u past. Als u geïnteresseerd bent in de aankoop van een Kruisboog in een van onze winkels, gebruik dan de onderstaande link.

U bent van harte welkom om vragen te stellen of contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

Ons beleid is dat we de naam, het merk of het product van een nieuwe kruisboog niet zullen geven aan iedereen die het niet eerst heeft getest. We nemen ook een zeer serieuze benadering van het testen van onze nieuwe producten. We zijn trots op onze productontwikkeling en hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om ervoor te zorgen dat we de meest opwindende nieuwe producten in handen hebben. Ik weet zeker dat u waarderen de toewijding die gaat in het maken van een nieuw product dat beschikbaar kan zijn voor de consument. We zullen het blussen van nieuwe producten vrijwel wekelijks als we nieuwe versies vrij te geven, of als nieuwe fabrikanten op de markt komen. We zullen nooit informatie delen over een nieuw product of een bedrijf dat we niet kennen.

We nemen deze stap om bias te voorkomen en eventuele discrepanties die kunnen voortvloeien uit de subjectieve en/ of subjectieve bias van individuele auteurs te elimineren. Zoals de redactie van het European Journal of Sports Science heeft verklaard, is onderzoek naar prestatieverbetering van geneesmiddelen een zeer omstreden gebied, en een grondig begrip van het proces is essentieel voor nauwkeurige en zinvolle conclusies.'We zijn ons ervan bewust dat onze eigen website een lijst bevat van artikelen en recensies die zijn geëvalueerd door Krieger en Co. We zijn ons ervan bewust dat we niet het enige tijdschrift zijn dat recensies of artikelen over dit onderwerp publiceert. We zijn er echter van overtuigd dat onze methodologie, inclusief ons peer-reviewproces en het opnemen van wetenschappelijke gegevens, de meest uitgebreide en objectieve is op het gebied van prestatieverbetering en doping. We zijn ervan overtuigd dat het beoordelingsproces eerlijk is voor beide partijen en, zoals de redactie van het tijdschrift nota, "Wij geloven dat de wetenschappelijke inhoud van onze beoordelingen van waarde zal zijn voor de wetenschappelijke gemeenschap." Ons beoordelingsproces omvat ook een "advies van de deskundige" dat het enige bewijs is dat wordt gebruikt om de conclusies te trekken.

We blijven dezelfde normen gebruiken voor het testen van onze producten, of het nu gaat om producten die we aan onszelf verkopen of die we testen voor andere fabrikanten. Dit is een eenvoudig en transparant proces. Als een kruisboog een slecht product is, wordt het niet opgenomen in onze labrapporten en zullen we het niet in onze catalogi vermelden. We moedigen fabrikanten ook aan om hun producten aan onze laboratoria voor te leggen. De overgrote meerderheid van onze tests worden voltooid door andere fabrikanten en kruisboog tests zijn niet vermeld op onze website of onze producten in onze catalogi.

We zijn er trots op om kwaliteitsproducten te blijven aanbieden voor een redelijke prijs. Dit zal onze focus zijn, en wat we ermee doen. Dit is een zeer lange blog. Ik wil me concentreren op een aantal van de dingen die ik heb geleerd als ik ben gegroeid als recensent, en waarom dat belangrijk is. Gelieve terug te controleren in de komende weken en het volgende jaar als we onze site uit te bouwen tot een betere plek.