Wie schrijft hier?

Jack de Leeuw

Mijn vader vertelde me altijd dat kruisbogen de meest effectieve manier zijn om een man neer te schieten en dat het het meest efficiënte wapen daarin is. Ik heb veel geleerd in het leger en het gebruik van kruisbogen in de strijd. Dit is de eerste blog schreef ik over het leger en een paar dagen later vond ik mezelf in Bosnië.

De eerste keer dat ik mijn vader bezocht in het door oorlog verscheurde land, vroeg ik hem of kruisbogen erg nuttig zijn in de oorlog. Hij zei nee. Toen vertelde ik hem dat als ze zijn, waarom doet de Amerikaanse regering blijven ondersteunen hun wapens fabrikant, de wapenindustrie, met Amerikaanse dollars? De antwoorden daarop waren eenvoudig en diepgaand. De Amerikaanse regering heeft altijd wapens gepromoot en verkocht aan een kleine en rijke minderheid van de wereldbevolking. De wapenindustrie in de V.S. is de grootste wapensmaker en de grootste wapensfabrikant in de wereld.

Ik heb veel ervaring, want ik ben ook een shooter. Maar, ik ben hier niet om te bevorderen of te schrijven over Kruisboog jacht. Dat zou mijn belangrijkste doel zijn. Dat doe ik hier. Ik hoop dat dit iemand zal helpen om te zien dat het niet allemaal over schieten of bogen en pijlen. U hier ook andere tips en ideeën over kruisbogen vinden.

Waarom zou ik hier om geven? Voordat ik begon deze blog, had ik geen idee over wat een kruisboog is of waar een te kopen. Ik had gehoord van het concept, maar ik begreep niet precies wat het is. Dat was in 2015. Op dit moment wist ik ook niets over de "kruisboog debat". Ik was nog meer verbaasd toen ik erachter kwam dat er een hele reeks mensen was die geen kruisbogen willen voor de jacht en ze denken dat ze gevaarlijk zijn om te gebruiken.

Ik wilde dit altijd al doen omdat het interessant was om een kruisboog vanaf nul te maken, om er een te maken vanuit het niets voor mensen om van te leren. Nu kun je een kruisboog krijgen voor je verjaardag, of je trouwdag. En het is leuk en gratis. Het stelt u ook in staat om verschillende versies van dezelfde kruisboog te maken. Ik ben altijd benieuwd hoe mensen dezelfde kruisboog maken voor verschillende doeleinden, en hoe het anders is. Vandaag zal ik laten zien hoe je een andere versie van mijn kruisboog te maken, gebaseerd op het ontwerp van Richard Lees in "The Sword of the Old Republic".

Voordat ik in de details van de kruisboog, laten we eens kijken naar wat ik al heb in mijn eigen inventaris, en zien wat er ontbreekt in. De basiscomponenten voor de kruisboog, volgens Wikipedia : "Twee bouten en een bout handvat worden ingevoegd in een vat voor de belangrijkste kruisboog vat.